Online tartásjavító jógavideók, ha fáj a hátad, derekad

Vinyasa Flow oktatóképzés hospitálás

Jógavideó csomag azoknak, akik Vinyasa Flow oktatóképzésen vettek részt. Ez egy szakmai anyag, ami ahhoz szükséges, hogy oktatóként még jobban tudj tanítani. 

34 990 Ft / 2 hónap,
majd
12 990 Ft / hónap

Ahogy Zsuzsi, a JógaMester dolgozik:

Farkas Zsuzsi jógamester
"Vinyasa Flow oktatóképzés hospitálás" részletes leírása

Vinyasa Flow egy dinamikus gyakorlás, ahol az ászanákat egymásba fűzzük, mint a gyöngyszemeket. Pont annyira kötött ez a stílus, mint amennyire szabad. Ahhoz, hogy jól tanítsd, rá kell érezned a sítlusból eredő dinamizmusra. Arra, hogy hogyan kösd össze az ászanákat, és ezekből az összekötésekből, miként lesznek sorozatok. A sorozatokban megtaláld a kihívást és mellette merj könnyítést adni azoknak a gyakorlóknak, akik éppen nem tudnak tovább menni veled a gyakorlás során. Ezek a videók segítenek abban, hogy biztosabban tarts vinyasa flow órát, mert megmutatja a dinamizmust és megérzed az áramlást. Nehézségi fok: nehéz, erősebb gyakorlás.

Ez a videócsomag KIZÁRÓLAG Farkas Zsuzsi jógaoktató képzésein résztvevők (vagy korábban résztvettek) számára érhető el. A vásárlásokat minden esetben adminisztrátor hagyja jóvá. Amennyiben nem vagy/voltál regisztrálva Farkas Zsuzsi oktatóképzésére, a rendelésedet az adminisztrátor el fogja utasítani, a kártyás fizetést pedig 30 múlva tudja visszautalni a szolgáltató (banki visszatartás miatt). Ezért kérlek, csak akkor vásárold meg ezt a videócsomagot, ha az oktatóképzésen résztveszel/résztvettél.

A videócsomag beiratkozási díja 34.990 Ft, ami után 2 hónapig éred el a videókat. Ezután automatikusan meghosszabbodik 12.990 Ft/hó befizetéssel a Számodra szükséges alkalommal. Az automatikus meghosszabbítás kártyás befizetés esetén automatikusan teljesül. Ezért a kellemetlenségek elkerülése érdekében, kérlek ELŐRE jelezd Nekem emailben,  ha a 2 hónap lejárta után nem szeretnéd majd meghosszabbítani a hozzáférésedet.

Jó gyakorlást kívánok!

Farkas Zsuzsi JógaMester

34 990 Ft / 2 hónap,
majd
12 990 Ft / hónap

Mostmár ezek a jógavideók is elérhetőek

Miért jógázz velem?

Több mint 17 éve jógázom.

Több mint 10.000 jógaórát tartottam.

Több mint 5.000 óra oktatóképzést vezettem le.

Jelenleg YAI 1.000 órás Master Yoga Teacher minősítésével rendelkezem.

Három nagy irányzatot tanítok:

  • a mókás gyermekjógát,
  • a dinamikus vinyasa flowt,
  • és a meditatív yint.

Farkas Zsuzsi jógamester

Eleinte inkább a szellemi gyakorlásban mélyedtem el, majd a divatosabb jógairányzatokban gyakoroltam az ászanázást. Aztán ötvözni kezdtem a kettőt, hogy megéljem azt a számomra különleges érzést, amire mindig is vágytam. Számomra a jóga nem egy sport. A jóga az ÉLETEM RÉSZE.