jógaoktató képzés egyéni tanrendben

Egyéni jógaoktató képzés

Az egyéni jógaoktató képzést yin yoga, gyermekjóga és vinyasa flow képzéseimből tartok.

Az egyéni képzés időpontját a Te igényeidhez igyekszem igazítani, a szabad kapacitásom függvényében.

További részleteket a képzés felépítéséről lentebb olvashatsz.

Ahogy Zsuzsi, a JógaMester dolgozik:

Farkas Zsuzsi jógamester
"Egyéni jógaoktató képzés" - részletes leírás

Az egyéni jógaoktató képzés mindig más, mint a csoportos, mivel a Te igényedre a Te lehetőségeire szabva alakítom a  tanulás ütemét és tematikáját. Sokkal meghittebb és gyorsabb a tanulás, hiszen a Te igényeid a Te kérdéseid a Te haladásod,  tudásodnak a bővítése a legfontosabb. Maximálisan igyekszem hozzád igazodni.  Ha rendszeres képzési napokon való megjelenés nem megoldható számodra, nem Budapesten vagy Magyarországon élsz, – magyarul jól beszélsz – a képzés neked is alkalmas. A célom, hogy a tudásomat maximálisan átadjam a számodra, a lehető legjobban megértsd és alkalmazni tudd a nálam tanultakat. A legfontosabb, hogy a pontos és precíz jógázási tudás mellett, tudj és merj tanítani. Hogy minden nap úgy állj a szőnyegre, hogy akarom és szeretek tanítani, boldogságot és örömet lelek a tanításban.

Az egyéni képzésnél fontos figyelembe venni, hogy a képzés sikeressége nagyrészt rajtad áll, itt fontos az egyéni tanulás. Kevesebbet találkozunk személyesen azonban a képzés alatt kérek tőled 2 hetente beszámolókat, hogyan haladsz. Tanulás, szabadságot megélve szabadon, működő tudással.

Az egyéni jógaoktató képzés felépítésének struktúrája:

 • 3 személyes konzultációs nap Farkas Zsuzsi oktatóval, melynek az időtartama  3x 5 óra (kontakt foglalkozás).  A személyes találkozási napok minden esetben előzetes egyeztetés alapján történnek.
 • 3 alkalom (3×2 óra) elektronikus felületen történő videós konzultáció, előzetes egyeztetés alapján.
 • A választott képzés sajátosságának megfelelően az oktatóval egyeztetve egyéni tanulás, anyag önálló feldolgozása a kontakt alkalmak között, videós háttéranyag használata, önálló tanulás, jóga gyakorlás.
 • A képzés a teljes összeg befizetése után kezdődik. Itt közösen meghatározzátok a kezdő időpontot és onnantól számítva 3 hónapod van arra, hogy a képzést a saját ütemedben elvégezd.
 • Háttér videós anyag elérésének díjmentes biztosítása a vizsga időpontjáig.
 • A jegyzetet megkapod kinyomtatott formában (ha külföldről jelentkezel itt egyedileg egyeztetünk, hogyan jut el hozzád).
 • Hospitálás 10 óra az oktatónál online felületen, a képzés ára a hospitálás összegét nem tartalmazza.
 • Sikeres vizsgát követően oklevelet kapsz (jelenléti, online oktatáson való maximális részvétel, videós háttéranyagok feldolgozása, vizsgafeltételek teljesítése, házi feladatok elkészítése pl.: óravázlat elkészítése)
 • Vizsgázás személyesen történik a befizetéstől számítva legkésőbb egy éven belül. Ha a vizsga időpontja a kezdéstől számítva az egy évet meghaladja, akkor a vizsga egyedi feltételeiről írásbeli kérelem beadását követően hozom meg a döntést.

A képzés ára a hospitálás összegét nem tartalmazza. A hospitálás a Hoppá Jóga oldalon (hospitálások) keresztül történik, ahol profi videókkal (kép és hanganyaggal) a képzés anyagához kapcsolódóan a regisztrációtól számítva 60 napig elérhetőek, így többször vissza tudod nézni és tudsz gyakorolni. Segít az önálló tanulásban, sikeresen elsajátítod a szaknyelvet. Ezzel biztosítom, hogy a budapesti és vidéki jelentkezők is zavartalanul részt vehessenek az órákon.

Az egyéni és videós konzultációs időpontok előre egyeztetett időpontban történnek. Amennyiben az előzetesen megbeszélt konzultációs időponton nem veszel részt, külön díj ellenében tudsz pótolni. Módosítási lehetőség 48 órán belül lehetséges.

Ha egyéni tanrendre szeretnél jelentkezni, akkor a jelentkezésed leadása után kérlek, küldd el motivációs leveledet és szakmai önéletrajzodat az fszuzy@gmail.com e-mail címre.

Az egyéni jógaoktató képzésről további információt a +36309359023 telefonszámon tudok adni vagy e-mailen az fszuzy@gmail.com címre írhatsz.

Az egyéni oktatóképzés díja: 390.000,- Ft + vizsgadíj (20.000,- Ft) amennyiben a képzés elvégzéséről tanúsítványt is szeretnél kapni.

Előleg: 100.000 Ft, amit a jelentkezésed jóváhagyása után átutalással tudsz fizetni, a képzés fennmaradó díját pedig a jóváhagyástól számított 10 napon belül rendezd, kérlek. 

Részletfizetési lehetőség nincs. 

Miért jógázz velem?

Több mint 17 éve jógázom.

Több mint 10.000 órát tartottam.

Több mint 5.000 óra oktatóképzést vezettem le.

Jelenleg YAI 1.000 órás Master Yoga Teacher minősítésével rendelkezem.

Három nagy irányzatot tanítok:

 • a mókás gyermekjógát,
 • a dinamikus vinyasa flowt,
 • és a meditatív yint.

Eleinte inkább a szellemi gyakorlásban mélyedtem el, majd a divatosabb jógairányzatokban gyakoroltam az ászanázást. Aztán ötvözni kezdtem a kettőt, hogy megéljem azt a számomra különleges érzést, amire mindig is vágytam. Számomra a jóga nem egy sport. A jóga az ÉLETEM RÉSZE.

Ennek a csodálatos és különleges érzésnek a megélésében tudlak Téged is segíteni, ha velem jógázol!

Ezek is érdekelhetnek: