YOGA coaching

Nem szeretnék mást, csak megközelíteni a megfoghatatlant, megfogható módszerekkel. Az Embert nézem nem a problémát, a megoldást keressük, nem a megoldhatatlant elemezzük. Engedem, hogy megérezd, elfogadd és változni akarj. Ebben rejlik a sikerünk és a különlegességünk.  

Szegedi Állam és Jogtudományi karon végeztem Munkaügyi kapcsolatok szakon és akkreditált business coach és Master Yoga Teacher vagyok. 

15 évig dolgoztam pénzügyi területen a bankszektorban, üzletfejlesztésben, hálózatépítésben, devizahitelezésben, és a panaszkezelés területén.

egyéni coaching

Egyéni coaching

Nem szeretnék semmit és senkit sem megváltoztatni, csak ott lenni, segíteni és támogatni a felismerésedben. A döntést Te hozod meg, és Neked kell meglépni. Ha akarod, kísérlek az utadon és "fogom" a kezed.

tréningek, csapatépítők

Tréningek, csapatépítők

Ajánlatunkat 2-100 fős csapatépítésekre kérheted. Minden esetben egyéni ajánlatot adunk, felmérve a csapatépítés célját és a körülményeket, lehetőségeket. Nincs két egyforma igény, nincs két egyforma program.

Oktatás

Ha végzett jógaoktató vagy és elakadtál, nem tudod, hogyan tovább. Inspirációra, motivációra és új ötletekre van szükséged, akkor ajánlom neked a személyes konzultációt.

ÁRAK

60 perc – 10 000 Ft

90 perc – 13 000 Ft

×
×

Cart