YOGA coaching

Nem szeretnék mást, csak megközelíteni a megfoghatatlant, megfogható módszerekkel. Az Embert nézem nem a problémát, a megoldást keressük, nem a megoldhatatlant elemezzük. Engedem, hogy megérezd, elfogadd és változni akarj. Ebben rejlik a sikerünk és a különlegességünk.  

Szegedi Állam és Jogtudományi karon végeztem Munkaügyi kapcsolatok szakon és akkreditált business coach és Master Yoga Teacher vagyok. 

15 évig dolgoztam pénzügyi területen a bankszektorban, üzletfejlesztésben, hálózatépítésben, devizahitelezésben, és a panaszkezelés területén.

Farkas Zsuzsi egyéni coaching

Egyéni coaching

Nem szeretnék semmit és senkit sem megváltoztatni, csak ott lenni, segíteni és támogatni a felismerésedben. A döntést Te hozod meg, és Neked kell meglépni. Ha akarod, kísérlek az utadon és "fogom" a kezed.

Farkas Zsuzsi tréningek, csapatépítők

Tréningek, csapatépítők

Ajánlatunkat 2-100 fős csapatépítésekre kérheted. Minden esetben egyéni ajánlatot adunk, felmérve a csapatépítés célját és a körülményeket, lehetőségeket. Nincs két egyforma igény, nincs két egyforma program.

Farkas Zsuzsi motivációs kártyák

Oktatás

Ha végzett jógaoktató vagy és elakadtál, nem tudod, hogyan tovább. Inspirációra, motivációra és új ötletekre van szükséged, akkor ajánlom neked a személyes konzultációt.

ÁRAK

60 perc – 10 000 Ft

90 perc – 13 000 Ft

Item added to cart.
0 items - Ft