YOGA coaching

Nem szeretnék mást, csak megközelíteni a megfoghatatlant, megfogható módszerekkel. Az Embert nézem nem a problémát, a megoldást keressük, nem a megoldhatatlant elemezzük. Engedem, hogy megérezd, elfogadd és változni akarj. Ebben rejlik a sikerünk és a különlegességünk.  

Szegedi Állam és Jogtudományi karon végeztem Munkaügyi kapcsolatok szakon és akkreditált business coach és Master Yoga Teacher vagyok. 

15 évig dolgoztam pénzügyi területen a bankszektorban, üzletfejlesztésben, hálózatépítésben, devizahitelezésben, és a panaszkezelés területén.

Yoga coaching Farkas Zsuzsi Master Yoga teacher

yoga coaching árak

Farkas Zsuzsi egyéni coaching

Egyéni coaching

Nem szeretnék semmit és senkit sem megváltoztatni, csak ott lenni, segíteni és támogatni a felismerésedben. A döntést Te hozod meg, és Neked kell meglépni. Ha akarod, kísérlek az utadon és "fogom" a kezed.

Farkas Zsuzsi tréningek, csapatépítők

Tréningek, csapatépítők

Ajánlatot 2-100 fős csapatépítésekre kérheted. Minden esetben egyéni ajánlatot készítek, felmérve a csapatépítés célját és a körülményeket, lehetőségeket. Nincs két egyforma igény, nincs két egyforma program.

Farkas Zsuzsi motivációs kártyák

Oktatás

Ha végzett jógaoktató vagy és elakadtál, nem tudod, hogyan tovább. Inspirációra, motivációra és új ötletekre van szükséged, akkor ajánlom neked a személyes konzultációt.

Ahogy Zsuzsi, a JógaMester dolgozik:

Farkas Zsuzsi jógamester

Miért jógázz velem?

Több mint 17 éve jógázom.

Több mint 10.000 órát tartottam.

Több mint 5.000 óra oktatóképzést vezettem le.

Jelenleg YAI 1.000 órás Master Yoga Teacher minősítésével rendelkezem.

Három nagy irányzatot tanítok:

  • a mókás gyermekjógát,
  • a dinamikus vinyasa flowt,
  • és a meditatív yint.

Eleinte inkább a szellemi gyakorlásban mélyedtem el, majd a divatosabb jógairányzatokban gyakoroltam az ászanázást. Aztán ötvözni kezdtem a kettőt, hogy megéljem azt a számomra különleges érzést, amire mindig is vágytam. Számomra a jóga nem egy sport. A jóga az ÉLETEM RÉSZE.

Ennek a csodálatos és különleges érzésnek a megélésében tudlak Téged is segíteni, ha velem jógázol!