gyerekjóga oktatóképzés - Farkas Zsuzsi jógamester, jógaoktató

Hogyan taníts jobban GYERMEKJÓGÁT?

Jógavideó előfizetési csomag azoknak, akik gyermekjóga oktatóképzést vagy oktatói továbbképzést végeztek Farkas Zsuzsi JógaMesternél, és szeretnének még magabiztosabb tudásra szert tenni.

14 990 Ft / month with 1 month free trial and a 29 990 Ft sign-up fee

Ahogy Zsuzsi, a JógaMester dolgozik:

Farkas Zsuzsi jógamester
"Hogyan taníts jobban GYERMEKJÓGÁT?" részletes leírása

Egy olyan különleges gyakorlás, amit más órán nem találsz meg. A saját gyakorlásodból indulunk ki, mely magabiztoságot ad abban, hogy megismerd az ászanákat, kipróbáld és megtanuld helyesen alkalmazni. A gyakorlás közben folyamatosan tájékoztatlak arról, hogy ezket az elemeket milyen néven tudod beépteni a gyerekjógás órádba, és mikor melyik korosztálynak, hogyan tudod használni. A videós csomag előnye, hogy többször is vissza tudod nézni, tudod pontosítani a gyakorolatokat. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy ne csak abban gondolkozz, hogy bölcsi, ovi, suli, hanem vedd figyelembe a gyerekek mozgásának fejlettségét is. Azaz a gyerekek ügyessége és az életkora sokszor más gyakorlatokat igényel, mint amit elsőre gondolunk. Célom, hogy merj a metszetben gondolkodni, ne csak a halmazban. Nehézségi fok: könnyű, kezdő gyakorlás.

Ez a videócsomag KIZÁRÓLAG Farkas Zsuzsi jógaoktató képzésein résztvevők (vagy korábban résztvettek) számára érhető el. A vásárlásokat minden esetben adminisztrátor hagyja jóvá. Amennyiben nem vagy/voltál regisztrálva Farkas Zsuzsi oktatóképzésére, a rendelésedet az adminisztrátor el fogja utasítani, a kártyás fizetést pedig 30 múlva tudja visszautalni a szolgáltató (banki visszatartás miatt). Ezért kérlek, csak akkor vásárold meg ezt a videócsomagot, ha az oktatóképzésen résztveszel/résztvettél.

A videócsomag beiratkozási díja  29.990 Ft, ami után  30 napig éred el a videókat, majd  14.990 Ft/hó befizetéssel meghosszabbítható a Számodra szükséges alkalommal.

Jó gyakorlást kívánok! Farkas Zsuzsa JógaMester

(FONTOS: Ez az előfizetés a Te SAJÁT EXKLUZÍV jógacsomagod lesz. Ha értékeled a munkámat, akkor kérlek, ne oszd meg belépési kódodat a barátaiddal, hiszen ezzel megnehezíted a későbbi videók felvételéhez szükséges anyagi hátteremet. Nagyon köszönöm, ha így teszel!)

14 990 Ft / month with 1 month free trial and a 29 990 Ft sign-up fee

Mostmár ezek a jógavideók is elérhetőek

Miért jógázz velem?

Több mint 17 éve jógázom.

Több mint 10.000 jógaórát tartottam.

Több mint 5.000 óra oktatóképzést vezettem le.

Jelenleg YAI 1.000 órás Master Yoga Teacher minősítésével rendelkezem.

Három nagy irányzatot tanítok:

  • a mókás gyermekjógát,
  • a dinamikus vinyasa flowt,
  • és a meditatív yint.

Farkas Zsuzsi jógamester

Eleinte inkább a szellemi gyakorlásban mélyedtem el, majd a divatosabb jógairányzatokban gyakoroltam az ászanázást. Aztán ötvözni kezdtem a kettőt, hogy megéljem azt a számomra különleges érzést, amire mindig is vágytam. Számomra a jóga nem egy sport. A jóga az ÉLETEM RÉSZE.