Yin-yang jógavideó

Yin-yang jóga

A dinamikus vinyasa flow és a meditatív yin yoga ötvözete: a dinamikus gyakorlás intenzív, a yin-es gyakorlás pedig ellazít. A jógavideó csomag havonta új gyakorlásokkal frissül.

7 990 Ft / hó

A "Yin-yang jóga" videócsomag részletes leírása

A dinamikus vinyasa flow és a meditatív yin yoga ötvözete, amikor egyikből sincs túl sok, és mindkettő megjelenik a gyakorlásodban. A dinamikus gyakorlás megemeli a test hőjét, intenzív. A yin-es gyakorlás pedig pont ellazít, lehűt és egy mély meditatív állapotba segít át.

Nehézségi fok: könnyű, közepesen nehéz, ritkán tartalmaz nehezebb elemeket a dinamikus rész, de ott mindig biztosítok könnyítéseket.

A csomag megvásárlása 1 hónapos hozzáférést biztosít Számodra a benne található videókhoz. A csomag tartalmához minden hónapban új videók érkeznek, ezért ne felejtsd el havonta megújítani az előfizetésed.

Vigyázz magadra a jógázás során!

Jó gyakorlást kívánok!

Farkas Zsuzsi

JógaMester

Miért jógázz velem?

Több mint 15 éve jógázom. 

Több mint 7.000 órát tartottam.

Több mint 4.000 óra oktatóképzést vezettem le. 

Jelenleg YAI 1.000 órás Master Yoga Teacher minősítésével rendelkezem.

Három nagy irányzatot tanítok:

  • a mókás gyermekjógát,
  • a dinamikus vinyasa flowt,
  • és a meditatív yint.
Farkas Zsuzsi jógamester

Eleinte inkább a szellemi gyakorlásban mélyedtem el, majd a divatosabb jógairányzatokban gyakoroltam az ászanázást. Aztán ötvözni kezdtem a kettőt, hogy megéljem azt a számomra különleges érzést, amire mindig is vágytam. Számomra a jóga nem egy sport. A jóga az ÉLETEM RÉSZE. 

Yin-yang jógavideó
Yin-yang jóga
7 990 Ft / hó