Yin-yang jógavideó

Yin-yang jóga

A dinamikus vinyasa flow és a meditatív yin yoga ötvözete: a dinamikus gyakorlás intenzív, a yin-es gyakorlás pedig ellazít. Az előfizetés nehézségi foka: könnyű, közepesen nehéz, ritkán tartalmaz nehezebb elemeket a dinamikus rész, de ott mindig biztosítok könnyítéseket.

19 990 Ft / hónap

Ahogy Zsuzsi, a JógaMester dolgozik:

Farkas Zsuzsi jógamester
"Yin-yang jóga" részletes leírása

A dinamikus vinyasa flow és a meditatív yin yoga ötvözete, amikor egyikből sincs túl sok, és mindkettő megjelenik a gyakorlásodban. A dinamikus gyakorlás megemeli a test hőjét, intenzív. A yin-es gyakorlás pedig pont ellazít, lehűt és egy mély meditatív állapotba segít át.

Az előfizetés nehézségi foka: könnyű, közepesen nehéz, ritkán tartalmaz nehezebb elemeket a dinamikus rész, de ott mindig biztosítok könnyítéseket.

Az előfizetés havonta AUTOMATIKUSAN megújul, amíg a felhasználói felületeden nem törlöd. A megújítás előtt emlékeztető email-t küldünk.

Vigyázz magadra a jógázás során!

Jó gyakorlást kívánok!

Farkas Zsuzsi

JógaMester

19 990 Ft / hónap

Mostmár ezek a jógavideók is elérhetőek

Miért jógázz velem?

Több mint 17 éve jógázom.

Több mint 10.000 jógaórát tartottam.

Több mint 5.000 óra oktatóképzést vezettem le.

Jelenleg YAI 1.000 órás Master Yoga Teacher minősítésével rendelkezem.

Három nagy irányzatot tanítok:

  • a mókás gyermekjógát,
  • a dinamikus vinyasa flowt,
  • és a meditatív yint.

Farkas Zsuzsi jógamester

Eleinte inkább a szellemi gyakorlásban mélyedtem el, majd a divatosabb jógairányzatokban gyakoroltam az ászanázást. Aztán ötvözni kezdtem a kettőt, hogy megéljem azt a számomra különleges érzést, amire mindig is vágytam. Számomra a jóga nem egy sport. A jóga az ÉLETEM RÉSZE.