Vinyasa Flow dinamikus jóga Farkas Zsuzsi JógaMesterrel

Vinyasa Flow gyakorlás

A Vinyasa Flow típusú órák a dinamizmus jegyére épülnek. Egy teljes testet átmozgató bemelegítést követően, előkészítjük a napüdvözleteket és megtanítom az ászanák pontos kivitelezését. A gyakorlás során egyaránt fontos az áramlás és a dinamizmus, melyet a vinyászák és a félvinyászák segítségével érhetsz el. Gyakorlott jógázóknak is ajánlom.

12 990 Ft / hónap

Ahogy Zsuzsi, a JógaMester dolgozik:

Farkas Zsuzsi jógamester
"Vinyasa Flow gyakorlás" részletes leírása

A Vinyasa Flow típusú órák a dinamizmus jegyére épülnek. Egy teljes testet átmozgató bemelegítést követően, előkészítjük a napüdvözleteket és megtanítom az ászanák pontos kivitelezését. Ezt követően napüdvözleteket végzünk, majd az ászanákat sorozatokba szedve tanítom, felkészítve a testet, egyre nehezebb jógagyakorlatok elvégzésére. Ezt álló és ülő sorozatokon keresztül, mintha egy gyöngysort készítenénk, így fűzöm fel az ászanakát végig. A gyakorlás során egyaránt fontos az áramlás és a dinamizmus, melyet a vinyászák és a félvinyászák segítségével érhetsz el.

Az előfizetés nehézségi foka: Nehezebb gyakorlás – fokozatosság elve. Gyakorlott jógázóknak is ajánlom.

Az előfizetés havonta AUTOMATIKUSAN megújul, amíg a felhasználói felületeden nem törlöd. A megújítás előtt emlékeztető email-t küldünk.

Jó gyakorlást kívánok!

Farkas Zsuzsi, JógaMester

12 990 Ft / hónap

Mostmár ezek a jógavideók is elérhetőek

Miért jógázz velem?

Több mint 17 éve jógázom.

Több mint 10.000 jógaórát tartottam.

Több mint 5.000 óra oktatóképzést vezettem le.

Jelenleg YAI 1.000 órás Master Yoga Teacher minősítésével rendelkezem.

Három nagy irányzatot tanítok:

  • a mókás gyermekjógát,
  • a dinamikus vinyasa flowt,
  • és a meditatív yint.

Farkas Zsuzsi jógamester

Eleinte inkább a szellemi gyakorlásban mélyedtem el, majd a divatosabb jógairányzatokban gyakoroltam az ászanázást. Aztán ötvözni kezdtem a kettőt, hogy megéljem azt a számomra különleges érzést, amire mindig is vágytam. Számomra a jóga nem egy sport. A jóga az ÉLETEM RÉSZE.