Vinyasa Flow dinamikus jóga Farkas Zsuzsi JógaMesterrel

Vinyasa Flow gyakorlás

A Vinyasa Flow típusú órák a dinamizmus jegyére épülnek. Egy teljes testet átmozgató bemelegítést követően, előkészítjük a napüdvözleteket és megtanítom az ászanák pontos kivitelezését. A gyakorlás során egyaránt fontos az áramlás és a dinamizmus, melyet a vinyászák és a félvinyászák segítségével érhetsz el. Gyakorlott jógázóknak is ajánlom.

7 990 Ft / month

A "Vinyasa Flow gyakorlás" videócsomag részletes leírása

A Vinyasa Flow típusú órák a dinamizmus jegyére épülnek. Egy teljes testet átmozgató bemelegítést követően, előkészítjük a napüdvözleteket és megtanítom az ászanák pontos kivitelezését. Ezt követően napüdvözleteket végzünk, majd az ászanákat sorozatokba szedve tanítom, felkészítve a testet, egyre nehezebb jógagyakorlatok elvégzésére. Ezt álló és ülő sorozatokon keresztül, mintha egy gyöngysort készítenénk, így fűzöm fel az ászanakát végig. A gyakorlás során egyaránt fontos az áramlás és a dinamizmus, melyet a vinyászák és a félvinyászák segítségével érhetsz el.

Nehézségi fok: Nehezebb gyakorlás – fokozatosság elve. Gyakorlott jógázóknak is ajánlom.

A videós csomag megvásárlásával 30 napos hozzáférést kapsz a csomag összes videójához.

Jó gyakorlást kívánok!

Farkas Zsuzsi, JógaMester

Miért jógázz velem?

Több mint 15 éve jógázom. 

Több mint 7.000 órát tartottam.

Több mint 4.000 óra oktatóképzést vezettem le. 

Jelenleg YAI 1.000 órás Master Yoga Teacher minősítésével rendelkezem.

Három nagy irányzatot tanítok:

  • a mókás gyermekjógát,
  • a dinamikus vinyasa flowt,
  • és a meditatív yint.
Farkas Zsuzsi jógamester

Eleinte inkább a szellemi gyakorlásban mélyedtem el, majd a divatosabb jógairányzatokban gyakoroltam az ászanázást. Aztán ötvözni kezdtem a kettőt, hogy megéljem azt a számomra különleges érzést, amire mindig is vágytam. Számomra a jóga nem egy sport. A jóga az ÉLETEM RÉSZE.