Stresszoldó jóga videók

Stresszoldó jóga

A jóga egy teljes testi lelki ellazulást hozhat számodra, ha a jóga megfelelő típusát választod. A stresszoldó jógában kifejezetten arra teszem a hangsúlyt, hogy jól átmozgassam a tested és olyan nehézségi fokot válasszak, ami pont jó, pont kényelmes, mégis legyen benne kihívás. Így a test el tud lazulni, van sikerélményed.

7 990 Ft / hó

A "Stresszoldó jóga" videócsomag részletes leírása

A mindennapi stressz levezetésére a mozgás az egyik legjobb mód. A jóga egy teljes testi lelki ellazulást hozhat számodra, ha a jóga megfelelő típusát választod. A stresszoldó jógában kifejezetten arra teszem a hangsúlyt, hogy jól átmozgassam a tested és olyan nehézségi fokot válasszak, ami pont jó, pont kényelmes, mégis legyen benne kihívás. Így a test el tud lazulni, van sikerélményed. Az óráim vegyesek, a dinamikus óra és az aktív nyújtó yin yoga is szerepel a videók között. Cél a test és az elme ellazulása.

A “Stresszoldó jóga” csomag videói egyenként hozzávetőlegesen 1-1 órás jógázást biztosítanak Neked, hogy a mindennapjaid stresszét a hátad mögött hagyhasd. A videós csomag megvásárlása után 30 napig jógázhatsz a “Stresszoldó jóga” csomagban található bármelyik videó segítségével.

Nehézségi fok: könnyű, kezdő gyakorlás.

Jó gyakorlást kívánok!

Farkas Zsuzsi, JógaMester

Miért jógázz velem?

Több mint 15 éve jógázom. 

Több mint 7.000 órát tartottam.

Több mint 4.000 óra oktatóképzést vezettem le. 

Jelenleg YAI 1.000 órás Master Yoga Teacher minősítésével rendelkezem.

Három nagy irányzatot tanítok:

  • a mókás gyermekjógát,
  • a dinamikus vinyasa flowt,
  • és a meditatív yint.
Farkas Zsuzsi jógamester

Eleinte inkább a szellemi gyakorlásban mélyedtem el, majd a divatosabb jógairányzatokban gyakoroltam az ászanázást. Aztán ötvözni kezdtem a kettőt, hogy megéljem azt a számomra különleges érzést, amire mindig is vágytam. Számomra a jóga nem egy sport. A jóga az ÉLETEM RÉSZE. 

Stresszoldó jóga videók
Stresszoldó jóga
7 990 Ft / hó