Stresszoldó jóga videók

Stresszoldó jóga

A jóga egy teljes testi lelki ellazulást hozhat számodra, ha a jóga megfelelő típusát választod. A stresszoldó jógában kifejezetten arra teszem a hangsúlyt, hogy jól átmozgassam a tested és olyan nehézségi fokot válasszak, ami pont jó, pont kényelmes, mégis legyen benne kihívás. Így a test el tud lazulni, van sikerélményed.

19 990 Ft / hónap

Ahogy Zsuzsi, a JógaMester dolgozik:

Farkas Zsuzsi jógamester
"Stresszoldó jóga" részletes leírása

A mindennapi stressz levezetésére a mozgás az egyik legjobb mód. A jóga egy teljes testi lelki ellazulást hozhat számodra, ha a jóga megfelelő típusát választod. A stresszoldó jógában kifejezetten arra teszem a hangsúlyt, hogy jól átmozgassam a tested és olyan nehézségi fokot válasszak, ami pont jó, pont kényelmes, mégis legyen benne kihívás. Így a test el tud lazulni, van sikerélményed. Az óráim vegyesek, a dinamikus óra és az aktív nyújtó yin yoga is szerepel a videók között. Cél a test és az elme ellazulása.

Az előfizetés nehézségi foka: könnyű, kezdő gyakorlás.

A Stresszoldó jóga előfizetés videói hosszabb és rövidebb gyakorlást, jógázást biztosítanak Neked, hogy a mindennapjaid stresszét a hátad mögött hagyhasd.

Az előfizetés havonta AUTOMATIKUSAN megújul, amíg a felhasználói felületeden nem törlöd. A megújítás előtt emlékeztető email-t küldünk.

Jó gyakorlást kívánok!

Farkas Zsuzsi, JógaMester

19 990 Ft / hónap

Mostmár ezek a jógavideók is elérhetőek

Miért jógázz velem?

Több mint 17 éve jógázom.

Több mint 10.000 jógaórát tartottam.

Több mint 5.000 óra oktatóképzést vezettem le.

Jelenleg YAI 1.000 órás Master Yoga Teacher minősítésével rendelkezem.

Három nagy irányzatot tanítok:

  • a mókás gyermekjógát,
  • a dinamikus vinyasa flowt,
  • és a meditatív yint.

Farkas Zsuzsi jógamester

Eleinte inkább a szellemi gyakorlásban mélyedtem el, majd a divatosabb jógairányzatokban gyakoroltam az ászanázást. Aztán ötvözni kezdtem a kettőt, hogy megéljem azt a számomra különleges érzést, amire mindig is vágytam. Számomra a jóga nem egy sport. A jóga az ÉLETEM RÉSZE.