Reggeli jóga gyakorlatok

Jó reggelt! - rövid napindító jóga

Könnyed reggeli gyakorlások, jógagyakorlatok, amik a teljes testet átmozgatják. Ezeknek a kis videóknak a fő célja, hogy jól induljon a napod. Energetizálja és aktivizálja a testet. Fókuszban a gerinc mobilitása és a teljes test átmozgatása.

7 990 Ft / month

A "Jó reggelt! - rövid napindító jóga" videócsomag részletes leírása

Könnyed reggeli gyakorlások, jógagyakorlatok, amik a teljes testet átmozgatják. Ezeknek a kis videóknak a fő célja, hogy jól induljon a napod. Energetizálja és aktivizálja a testet. Ha esetleg reggel nincs időd gyakorolni, napközben is bármikor elvégezheted. Könnyű gyakorlások, fókuszban a gerinc mobilitása és a teljes test átmozgatása.

A “Jó reggelt! – rövid napindító jóga” csomagom jelenleg 10db videót tartalmaz, melyek rövidebb (10-20 perces) jógázással segítenek Neked, hogy a reggelek könnyebben induljanak. Az előfizetés megvásárlása 30 napos hozzáférést biztosít Számodra a “Jó reggelt! – rövid napindító jóga” csomagban található összes videóhoz.

Jó gyakorlást kívánok!

Farkas Zsuzsi, JógaMester

Miért jógázz velem?

Több mint 15 éve jógázom. 

Több mint 7.000 órát tartottam.

Több mint 4.000 óra oktatóképzést vezettem le. 

Jelenleg YAI 1.000 órás Master Yoga Teacher minősítésével rendelkezem.

Három nagy irányzatot tanítok:

  • a mókás gyermekjógát,
  • a dinamikus vinyasa flowt,
  • és a meditatív yint.
Farkas Zsuzsi jógamester

Eleinte inkább a szellemi gyakorlásban mélyedtem el, majd a divatosabb jógairányzatokban gyakoroltam az ászanázást. Aztán ötvözni kezdtem a kettőt, hogy megéljem azt a számomra különleges érzést, amire mindig is vágytam. Számomra a jóga nem egy sport. A jóga az ÉLETEM RÉSZE.