Gerincjóga Farkas Zsuzsival

Gerincjóga

A gerincjóga vitalizál, javítja az általános közérzetet, növeli a teherbírást, fizikai és lelki szinten egyaránt. Stresszoldó hatása mellett, fejleszti a mozgáskoordinációt, koncentrációt, testtudatot. Minden életkorban nagyon hasznos.

7 990 Ft / hó

A "Gerincjóga" videócsomag részletes leírása

Gerincjóga vitalizál, javítja az általános közérzetet, növeli a teherbírást, fizikai és lelki szinten egyaránt. Stresszoldó hatása mellett, fejleszti a mozgáskoordinációt, koncentrációt, testtudatot. Minden életkorban nagyon hasznos, mert javítja a testtartást, a keringést. Erősíti és nyújtja az izomzatot, optimalizálja a légzést.

Nehézségi fok: Könnyű gyakorlás.

A “Gerincjóga” csomag videói különböző hosszúságúak, hogy mindig a Számodra éppen alkalmas időtartamú gyakorlást tudd választani. Egy rövid gyakorlás is elegendő lehet a jobb közérzethez. A csomag megvásárlásával 30 napos hozzáférést kapsz az összes gerincjóga videómhoz.

Jó gyakorlást kívánok!

Farkas Zsuzsi, JógaMester

Miért jógázz velem?

Több mint 15 éve jógázom. 

Több mint 7.000 órát tartottam.

Több mint 4.000 óra oktatóképzést vezettem le. 

Jelenleg YAI 1.000 órás Master Yoga Teacher minősítésével rendelkezem.

Három nagy irányzatot tanítok:

  • a mókás gyermekjógát,
  • a dinamikus vinyasa flowt,
  • és a meditatív yint.
Farkas Zsuzsi jógamester

Eleinte inkább a szellemi gyakorlásban mélyedtem el, majd a divatosabb jógairányzatokban gyakoroltam az ászanázást. Aztán ötvözni kezdtem a kettőt, hogy megéljem azt a számomra különleges érzést, amire mindig is vágytam. Számomra a jóga nem egy sport. A jóga az ÉLETEM RÉSZE. 

Gerincjóga Farkas Zsuzsival
Gerincjóga
7 990 Ft / hó