Óratípusok

azok az órák ahol találkozhatsz velem

Céges jógaórák - Office yoga

Minden esetben kérj egyedi ajánlatot

“Felüdülés a mindennapi egész testet igénybevevő és megterhelő ülőmunka mellett egy olyan oktatóval aki végtelen szeretettel és odafigyeléssel támogatja mindannyiunk szárnybontogatását, figyelembe véve mindenki igényeit.” I. Zsan

Jóga Szembesít azzal, ki vagy aznap és hogy érzed magad. Több mint 4.500 órát tanítottam, vinyasa flow, hatha flow, gerincjóga, office jóga, yin, stresszoldó óra, Örömjóga és gyermekjóga és gyermekjóga flow típusú órában. A jógában a pontos, precíz ászana (testgyakorlatok) kivitelezését fontosnak tartom az egyén lelki és fizikai állapotához igazodva. Óráimat differenciáltan vezetem, melyben lehetőség van kezdőként és haladóként is becsatlakozni, és mindkét esetben van lehetősége a gyakorlónak a fejlődésre. Jógaszőnyegeden minden játszmát lejátszol csak úgy, mint az életben. 

Referenciák:  Biogen Idec Hungary Kft., CIB Bank Zrt., Honvédkórház Budapest, BUD, NAK

Magánórák

Minden esetben kérj egyedi ajánlatot

Az egyén fizikai és lelki állapotát figyelembe véve, jól kialakított gyakorlásból áll. Több irányzatban kipróbálhatod mire vagy képes, ilyen a vinyasa flow, ashtanga, yin és gyermekjóga is. Igény esetén családi és szülő-gyermekjóga órára is van lehetőséged.  

Díjszabás egyedi egyeztetés alapján, akár külső helyszínen is lehetséges. 

Close Menu
×

Cart